.

''Nga kjo pikëpamje mund të mburremi se Flamuri ynë, siç është një nga më të vjetrit e botës, është dhe një nga më të drejtët? - Me keto fjale do ta perkufizonte Konica flamurin tone.

. Kemi këtu parasysh momentin e lindjes dhe shkëlqimit të tij.

Të gjithë e çmojnë.

.

. Shqiponja nuk e harron folenë po fluturon gjithnjë lart”. Sep 13, 2004 · Flamuri kombëtar, simbol i respektuar nga shqiptarët, bazuar në studimet historike, e ka prejardhjen nga një vulë e heroit kombëtar shqiptar, Gjergj Kastriot Skënderbeu, i cili i udhëhoqi shqiptarët kundër perandorisë osmane, duke i sjellë trojeve shqiptare pavarësinë për një kohë të shkurtër (1443 -1478).

.

Të gjithë e çmojnë. . .

. Flamuri i Kombit Shqiptar, origjina, lashtësia Gjinia: Histori.

Një version i prejardhjes së flamurit të shqiptarëve, i vendosur shumë më herët në histori, me kohën e kultit pagan të diellit dhe simbolikës që përfaqësonte atë.

.

. Një version i prejardhjes së flamurit të shqiptarëve, i vendosur shumë më herët në histori, me kohën e kultit pagan të diellit dhe simbolikës që përfaqësonte atë.

Por, cila është historia e flamurit kombëtar shqiptar? Rrënjët dhe betejat që e përfshin, trashëgimia, vështirësitë e gjithçka tjetër që nuk mundi t’i marrë identitetin e lashtë, synon t’i trajtojë në dokumentarin e []. .

Shqiponja dykrenore është e dokumentuar qartësisht tek paraardhësit tanë, që nga shek.
.
.

.

Po e botojmë:.

r. Faqja 2 prej 2 Fillim 1 2. Historia e Skënderbeut është e njohur për të gjithë dhe se atë kurrë nuk e ka mohuar as kontestuar as një shqiptar me mendje të kthjellët.

Me ardhjen e Skenderbeut ne Shqiperi u përdor ngjyra e flamurit te Bizantit per te. . Për të gjithë është i shenjtë. . . 27- Historia e Flamurit të ngritur në Vlorë më 1912.

Shtëpia botuese: "Saras".

. .

DUBAI – Ndërtesa më e lartë në botë, Burj Khalifa, është ndriçuar me ngjyrat e flamurit shqiptar në orët e mbrëmjes së 28 nëntorit.

.

, e pothuajse të njëkohshme.

.

.